Mansory Star Trooper: A Widebody Mercedes-AMG G 63

Het tweede model met Philipp Plein als thema van Mansory op het autosalon van Genève 2019 is deze Mercedes-AMG G 63. De Mansory Star Trooper is uitgerust met een complete widebody-set en maakt ook deel uit van een beperkte productie van 20 voertuigen die begint bij 550.000 euro per stuk.

De carrosserie van de Mansory Star Trooper krijgt het Mansory wide body ontwerp. Dit omvat de nieuwe voorbumper met bredere achterbogen en een nieuw achterschort. De motorkap is nieuw met extra ontluchting en de hoeveelheid LED-verlichting neemt ook toe. Mansory beschrijft de verfopdracht als “50 tinten grijze camouflage”.

De motor is ook herwerkt. Nieuwe turbochargers, downpipes en een uitlaatsysteem verhogen het vermogen van 585 pk tot 850 pk, met een koppel van 850 Nm tot 1.000 Nm. 0 tot 100 km / u duurt slechts 3,5 seconden met een topsnelheid van meer dan 250 km / h.

De high-performance banden meten 295 / 30R24 en zijn geschoeid op enkelstuks M23 gesmede wielen van 10 × 24. Ze zijn een compleet nieuw ontwerp voor deze auto. Het interieur van de Mansory is voorzien van logo’s van Philipp Plein, zelfs in reliëf op de stoelen. Er zijn accenten van koolstofvezel en rode stiksels die passen bij de externe LED’s. Wij geloven dat Mansory zelfs een dakvuller heeft gemonteerd, in overeenstemming met het Star Trooper-thema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *